Azi

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Azi am scapat de epiderma. Vorba unui om drag mie, epiderma e rea. E utila si ma ajuta sa arat uman, insa in profunzimea ei e rea. Asa ca am scapat de ea fara sa ma uit inapoi; precum nevertebratele, precum serpii care-si leapada pielea cu tot cu o foita subtire de pe ochi. Mi-am scos invaluirea aceea epidermala care ma inchista sa fiu asa cum eram vazuta.

Am ramas cu venele albastre.
Am ramas cu oasele incastrate in muschii care s-au contractat de atatea ori dorindu-te si luptandu-se cu cosmarurile. Cu oasele lungi si zvelte pe care le-ai zdrobit sub framantarea degetelor tale obosite de la atatea trupuri chinuite.

Mi-a ramas parul pe care l-ai atins tandru doar in cele 5 secunde in care ti-ai permis sa fii sentimental si sa ma privesti in stradundul ochilor.
Mi-au ramas unghiile la fel de rosii ca atunci cand le-am infipt in pamantul insangerat al iadului. Mi-au ramas ochii prea tulburi si prea pierduti.

Azi.

  • mali

    art tau imi amineste de @recitiri; bine scris … am inteles de la sorin ca se vor lua intalnirile pt cenaclu; af fi frumos.

  • Andreea

    Multumesc frumos pentru aprecieri! ­čÖé Nu stiu nimic de recitiri, dar intr-adevar ar fi frumos sa se reia cenaclul.

Leave Your Comment Here