Winter of gentiliTEA

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Pe 18 octombrie Wagner Arte a decis sa  aduca inca un plus in arta autohtona prin lansare colectiilor de iarna, reunite in patru capitole distincte: Bijuterii de seara, Povesti cu zapada, Visul ceaiului si Paretare.

Povestile incriptate in portelanul atent ales subjuga valorile unei epoci in care arta frumosului si a pretuirii detaliilor erau considerate un element innobilator. Picturile, minutiozitatea, atentia si inovatia pe care artistul Ana Wagner le daruieste cu generozitate prin obiectele prezente in atelierul sau, dar si de aceasta data in Palatul Cesianu Racovita, transforma lucrurile reci, neobervabile in viata cotidiana in etaloane clasice ale rasfatului si valorificarii zonei intime de locuit.

Cesti din care iti poti savura ceaiul de dupa amiaza visand la povesti si istorii demult apuse, bijuterii fine si delicate pe care le poti face cadou ori purta cu drag, toate obiectele prezentate te includ intr-o lume atemporala si aspatiala.

Va las sa va delectati cu cateva imagini si nu in ultimul rand, daca aveti ocazia, vizitati Palatul Cesianu Racovita. E superb si ar fi pacat sa nu va bucurati de el. (iar tablourile sunt exceptionale)

Cat despre portelan, obiectele noilor colectii se gasesc, incepand cu 20 octombrie 2011, la Magazinul Wagner Arte Frumoase si Povesti din Bd. Carol 39 si la Wagner Maison de la Porcelaine din Cotroceni, str. Dr. Staicovici 19.

Si foarte important, obiectele pot fi personalizate in functie de cerintele si preferintele fiecaruia.

Iata si zanutele la o sueta, intr-un colt ferit :

Leave Your Comment Here