Daily Cotcodac

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

sau cum am descoperit ultimii oameni care mai cred in print.

Eu iubesc printul. Asa sunt eu. Poate mai de moda veche sau pur si simplu cu un fetish pentru mirosul si textura unei hartii tiparite. Desi poate parea un paradox faptul ca munca mea se bazeaza fix pe concurentul  printului (fost-concurent mai exact), cel din urma face parte din mine.

Si iata ca mai sunt cativa pierduti in timp care au decis, dupa o existenta apreciata si de durata, dar mai ales confortabila in mediul online, sa testeze noi terenuri si sa se aventureze in print. Astfel, Daily Cotocodac devine primul blog colectiv transformat in ziar. Felicitari!

Petrecerea de lansare a fost asa cum le sta bine editorilor pamfletari, cu multe glume, rasete si luari in balon. Si bineinteles, lansarea la numarul 2 al revistei, nicidecum sa inceapa cu inceputul. 🙂 Discursul frumos al domnului Mandruta, precum si lectura publica a domnului Petreanu, acompaniat de chitara ghidusa a lui Ionut au fost momentele de glorie ale serii.

Inca o data felicitari, mult succes intr-o lume in care lucrurile sunt in cadere libera si felicitari si sponsorilor pentru curaj.

Leave Your Comment Here