My bittersweet symphony

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

E tot timpul acolo cand am nevoie de ea. E fierbinte si nerabdatoare si ma trezeste in cel mai placut mod cu putinta.

Imi place mai mult dulce decat amara, insa asezonata cu rom, amarul devine perfect. Imi place s-o savurez dimineata cand inca sunt in pijamale in pat, dimineata la birou cand e singura care ma bucura printre tonele de mailuri si uneori chiar seara cand imi limpezesc gandurile. E pretextul cel mai bun pentru a-mi revedea prietenii, e pretextul perfect pentru a-mi face noi prieteni. E dependenta mea constienta si placuta.

Cafeaua ar putea fi numita, dupa umila mea parere, aliment de baza. Ea e singurul meu -unii l-ar putea numi viciu- eu il numesc rasfat la care nu am putut renunta nici cand am fost obligata de medic.

Mai trebuie sa-mi recunosc comoditatea si lipsa de timp. Desi imi place gustul cafelei de ibric si am inteles ca o si prepar gustoasa, rabdarea mea lipsa si fuga contratimp in care sunt in majoritatea diminetilor,  imi ingreuneaza existenta. Astfel, cadoul venit din partea Jacobs Tassimo a picat cum nu se putea mai inspirat. Domnul aparat e minunat. Stie sa-mi ghiceasca poftele, sa puna exact atata apa cat e nevoie, s-o incalzeasca fix la temperatura ideala pentru sortimentul de cafea ales si sa-mi ofere cea mai buna cafea facuta in casa din cate am intalnit. Ah, si un inside, am descoperit de curand ca Tassimo are incluse in cele 40 de tipuri de cafea, ciocolata calda si ceai pe care le ofera si 5 sortimente StarBucks. Ce poate fi mai fain de atat, sa-mi fac propriul Starbucks la mine acasa?

Promit sa revin cu detalii legate de ce sortimente sunt mai gustoase, despre cat de usor este de utilizat domnul Tassimo si alte detalii tehnice.

Pana atunci, enjoy your coffee!  🙂

Leave Your Comment Here