BigBuild. Oameni si momente.

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Ieri am fost constructor. Nu, nu de povesti, campanii sau articole, ci constructor adevarat pe un santier adevarat. Am folosit de aceasta data o mistrie, un cancioc si un spaclu pentru a-mi desfasura munca. Am lasat la o parte tastatura si evenimentele si am ales sa tencuiesc si sa gletuiesc o casa. De ce? Pentru ca pot si pentru ca niste oameni au nevoie de asta.

Am simtit pentru prima data dupa multa vreme fericirea unei zile dusa in folosul real al unor oameni. Am simtit acea oboseala placuta in oase de care imi era dor.

Ba chiar mi-am pus casca la loc de cinste in casa (P.S: a se intelege ca nimic nu are dreptul sa stea alaturi de cartile mele. Doar ea)

Am sa multumesc din inima Habitat for Humanity si Alex Tunaru pentru initiativa si invitatie. Vreau de asemenea sa le multumesc tuturor colegilor mei de echipa de la casa 7: Andrei Zdetovetchi, Sebastian Morea, Adi Zabava, Catalina Ionescu, Cristina, Ionut Bunescu si nu in ultimul rand lui Cristi Sutu, care pe langa un ajutor de nadejde in creerea materialului pentru tencuiala :D, a fost si fotograful si twitteristul nostru de seama, el a avut grija sa transmita tot ce faceam pe acolo si sa imortalizeze momentele faine pe care le-am impartasit.

Multumesc intregii găști de bloggeri, cei 30 de nebuni care s-au trezit la 5 dimineata si au motait prin autocar, au inghetat la primele ore ale diminetii, dar care mi-au oferit o doza de optimism si energie cat sa-mi ajunga pana la sfarsitul anului.  Care au lasat smarphone-urile si laptopurile langa baracile cu ustensile si materiale de contructie si-au pus castile pe cap si manusile de lucru si au inceput sa construiasca vise. Si cel mai important, visele nu sunt pentru ei. Vise sunt destinate familiilor ce-si vor trai viata in aceste case.

Felicitari Habitat for Humanity pentru BIGBuild, felicitari tuturor celor implicati: de la angajati Vodafone, la sefii de santier, sefii “de casa” cum i-am numit noi, atat pentru idei, munca si pricepere cat si pentru voia buna pe care o imprastiau in jur. Cred ca, daca ne straduim putin, o vom simti de aici din Bucuresti, cred ca se poate propaga o suta de kilometri.

    Leave Your Comment Here