Happy birthday, Mr. Jack!

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Pentru ca tribunalul orasului in care s-a nascut Mr. Jack a ars din temelii, nimeni nu stie cand s-a nascut exact si ca atare avem motiv de a-l sarbatori toata luna septembrie.

Este deja cunoscut printre prietenii si cunoscutii mei ca bautura mea preferata este whiskey-ul, iar dintre toate pe care le gasim in cluburi, baruri, restaurante, Jack Daniel’s imi place in mod deosebit. Asadar, invitatia de a sarbatori 161 de ani de la nasterea celui ce a creat un whiskey atat de apreciat, precum si un brand atat de puternic si trainic a fost primita cu mult drag.

Petrecerea a fost cu atat mai incantatoare cu cat a fost gazduita in Fratelli Studios avandu-i ca invitati speciali pe toti aceia ce au innebunit tinerii anilor ’90.

Desi eram prea mica pentru a intelege muzica pe acea vreme, am avut in preajma o intreaga generatie ’76-’78 care in anii ’90 isi traiau gloria tineretii. Astfel m-am zbantuit pe muzica celor de la Snap, Technotronic, Haddaway,C+C Music Factory si Coolio inca de atunci, pe cand nici nu visam sa-i intalnesc vreodata. Astazi, dupa 20 de ani, oamenii sunt la fel de energici, la fel de plini de viata si de euforici si realizeaza in continuare nister show-uri incredibile.
Au construit combinatii incredibile pentru genul lor de muzica: voci de opera, saxofon, mult dans si multa implicare a publicului.

Ca sa intelegeti mai bine cum ne-am simtit aseara va las sa va delectati cu muzica anilor ’90:

Astazi, Fratelli a deschis sarbatoarea publicului si asteapta tot mai multi iubitori de Jack si de muzica celor 5 invitati internationali.

Pana deseara, cand puteti sa va alaturati gupului petrecaret, va las cu o poveste preluata de pe site-ul oficial Jack Daniel’s legata de seiful domnului Jack.

Povestea spune că Dl Jack Daniel a ajuns devreme la serviciu într-o dimineaţă şi a încercat să deschidă seiful din biroul său.
Adevărul este că nu îşi amintea combinaţia. Din frustrare, a lovit puternic seiful cu piciorul. Lovitura i-a rupt degetul de la picior, iar acest lucru a dus la infecţia sângelui care i-a provocat moartea în 1911.

Deoarece nu a fost niciodată căsătorit şi nu a avut copii, el a lăsat moştenire distileria harnicului său nepot, Lem Motlow. Unii oameni spun că Jack Daniel nu a lăsat moştenire doar whiskey-ul din Tennessee, ci şi o lecţie valoroasă: Nu mergeţi la lucru devreme. 😀

Leave Your Comment Here