Daca iubirea e raspunsul, care era intrebarea?

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

O piesa de dragoste sau mai clar, despre dragoste. Despre iubire in diversele ei forme si acceptiuni, asa cum e traita sau doar imaginata, asa cum unii o vor sau altii o canta in poezii.

Despre frica unui esec si cel mai important, despre teama unei iubiri banale. De ce sa-ti fie mai frica daca nu de a duce o viata comuna, inconjurat de oameni si sentimente obisnuite? Nu, tu vrei ceva maret si stii ca meriti asta si te chinui sa te ridici la inaltimea poetilor si te straduiesti sa crezi ca tu, ca el ori ea aveti ceva special, iar iubirea voastra va dainui vesnic.

Care sa fie reteta succesului? Nu veti sti sigur, insa vi se vor ridica multe semne de intrebare in piesa “Te iubesc! Te iubesc?!“.

Dragoste din nou! Iubire invinuita, damnata, pentru Lolita din dreapta ta. Iubire scrantita de o femeie nevrotica si paranoica. Iubire oarba si inselata. Trei povesti, in 3 masini, despre laturi ale naturii umane si nevoia lor de a iubi: bolnav, de neinteles pentru ceilalti, de a iubi pana la orbire. Autobahn.

Va invit sa descoperim noi teme si noi filosofii despre noi – despre oameni – la festivalul de teatru independent de orice – UnderCloud.

    Leave Your Comment Here