Cand visele nu au margini

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Dupa cum am anuntat, weekend-ul acesta mi l-am petrecut la Alexandria, in cadrul Festivalului de Teatru Tanar Ideo Ideis. Am plecat cu multe emotii, cu sufletul incarcat si strans si cu un mare zambet pe fata. Se pare ca horoscopul meu nu m-a mintit in aceasta luna, chiar s-au aliniat planetele in favoarea mea. Am cunoscut oameni frumosi si mari, oameni cu vise, oameni indraznesti si veseli care mi-au demonstrat cat de mult conteaza entuziasmul si lucrul in echipa intr-un proiect. Acum va voi vorbi despre oamenii din Ideo Ideis, urmand ca intr-un alt articol sa-mi destainui revelatiile pieselor.

I-am cunoscut pe cei doi nebuni frumosi care au dat startul festivalului acum 6 ani si care au aceleasi emotii si aceeasi nerabdare si astazi.

Alex Ion este unul dintre ei, e cel pe care l-am vazut tot timpul intr-o fuga, abia rasufland, zambind si multumind tuturor pentru ajutorul acordat. El este cel care spune despre festival “Ideo Ideis este, in acelasi timp, un festival de teatru, un demers social, un loc de inflorire si cunoastere, o tabar, un festival de educatie si distractie alternativa si multe altele…”

Andreea Bortun, partea feminina a conducerii maretului eveniment, invita intr-un mod tare simpatic  pe toti cei care ajung in aceasta perioada in Alexandria “sa constientizeze Ideo Ideis, pe masura ce-l traieste.”

Nicoleta Gavrila este cea mai energica persoana pe care o cunosc! Ea este directorul de PR al festivalului si are grija ca toate rotitele sa se invarta in sensul in care trebuie. Multumesc pe aceasta cale pentru invitatie si grija avuta sa am tot ce-mi trebuie!

Domnisoara Nedelea, Oana Nedelea este specialistul in Social Media, cea care a avut grija ca “bloggerita ei”, adica eu, sa primeasca toata atentia. Multumesc! ( Da, fetele m-au rasfatat maxim la acest eveniment. :D)

Am sa mai amintesc cativa oameni tare simpatici, care m-au facut sa traiesc experienta Ideo Ideis si mai intens si mai colorat. Multumesc Alexandra, Mira, Sabina, Cristi.

In spatele oricarui proiect mic sau mare, a oricarui eveniment, a oricarei  reusite, stau niste suflete ce uita de ele si de nevoile lor si se dedica cauzei in care cred. Asa se intampla si la Ideo Ideis. Ma inclin in fata voastra, dragi organizatori si dragi voluntari pentru ca faceti lumea mai frumoasa!

P.S: Puteti urmari detalii despre festival pe pagina lor de Facebook sau pe site.

Leave Your Comment Here