Duelul mancaciosilor

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Un bun prieten timisorean mi-a povestit cu patos despre un eveniment pe care il va desfasura si in Bucuresti, iar pentru ca este funny si va puteti distra alaturi de el, am sa va destainui despre ce este vorba: eveniment Foodcrew – duelul mancaciosilor.

Curajoasa gazdă a evenimentului va fi Thema Food Boutique, un concept de fast food situat într-o locaţie cochetă pe Calea Victoriei 21-23, lângă Poliţia Capitalei.

Pentru formatul competiţiei au ales cel mai năprasnic tip de confruntare: mâncăcioşii se vor duela doi câte doi într-un sistem eliminatoriu de tip piramidă.

Armele alese: burgerii de casă pregătiţi în bucătăria Thema Food Boutique, pe care concurenţii vor trebui să-i devoreze în întregime mai repede decât oponenţii lor. Câştigătorul fiecărei runde se va califica pentru următorul duel astfel încât în finală se vor înfrunta cei mai rapizi doi mâncăcioşi pentru titlul de gurmand suprem, rege al burgerilor, cea mai iute gură din capitală!

Premiile sunt pe măsura faptelor de vitejie. Astfel, primii 32 de mâncăcioşi care vor răspunde provocării Thema Food Boutique şi Food Crew înscriindu-se în competiţie vor primi câte o baveţică care le va ţine loc de armură-n duel. Marele câştigător al competiţiei, mâncăciosul din vârful piramidei de burgeri, va fi răsplătit regeşte: un meniu burger gratuit la fiecare vizită pe care o va face la Thema Food Boutique pentru 3 luni!

Totul va avea loc joi 28 iulie, începând cu ora 17.

Pentru inscrieri va rog sa intrati aici.

    Leave Your Comment Here