My Way

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

“Imi place sa imi amintesc lucrurile in felul meu, nu neaparat asa cum s-au intamplat in viata reala” – David Lynch

Asa cum spune si un proverb japonez, fiecare om poarta adevarul lui. Iar eu imi cred si imi plasez adevarul meu in ceilalti. Sunt o specie ciudata ce vede in esente de culori si simte in tonuri foarte inalte sau foarte joase. Amintirile mele nu pot fi creionate, ele sunt puternic conturate, cu linii adanci, in straturi foarte puternice, in vibratii pygmaliene sau nu sunt. Am amintiri  in vene, pe incheieturi, pe buricele degetelor si pe retina, niciodata disparate, niciodata lipsite de intensitate.

Uneori ele se transforma in vise. Alteori in cuvinte. Artistii le transforma in sculpturi, picturi sau fotografii.

Aseara am avut ocazia sa intru in amintirile unui om prin fotografiile lui. Mi-a permis chiar sa-i aflu povestile, istorisirile din spatele fiecarei imagini. Este ceea ce viseaza cu ochii deschisi orice explorator de suflete: prinzi o scanteie, o imagine, cateva cuvinte si poti sapa adanc sa afli adevarul celuilalt. Nu ti-l serveste pe tava pentru ca nu l-ai primi, doar iti lasa o cheie ascunsa sub muscata de pe veranda, iar tu poti sau nu, sa ajungi si in ultima camera.

Asa este Bogdan, un fotograf ce iti arata sclipiri si normalitate in acelasi cadru, boem si rigoare in acelasi colt de strada,  un motiv de a observa lucruri marunte in fiecare dintre noi.

Va pot arata doar cateva dintre fotografiile realizate de el si  expuse aseara iar adevarul lor il veti gasi fiecare.

Eu nu pot decat sa il felicit si sa-i doresc multe povesti pe care sa aiba ocazia sa le surprinda. De restul se ocupa el preabine! 🙂

Intrucat calitatea imaginii nu este reflectata si traita pe blog, va invit sa-i vedeti fotografiile ce sunt expuse in continuare in Fratelli Expresso Bar.

Sursa foto, bineinteles, Victor Bogdan Gheorghita.

Evenimentul a fost sustinut de Fratelli,  Finlandia si www.traiescfrumos.ro.

  • rocsanaB

    Foarte frumoase fotografiile si in acelasi timp foarte bine realizata introducerea ta!

  • Andreea

    Multumesc mult! Cat despre fotografii sunt minunate! Daca nu le-ai vazut in marime naturala, te invit la vernisaj. 🙂

Leave Your Comment Here