Femei si povesti extraordinare

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Am aflat de curand despre o campanie, “125 de femei pentru schimbare“, ce e creata special pentru a celebra femeile importante din viata noastra, pe acele doamne sau domnisoare care depun eforturi zi de zi pentru a face societatea si regulile ei mult mai usor digerabile si mai frumoase.

Despre campanie mi-a povestit un fost coleg de facultate ce m-a si rugat sa-i propun cateva nume, cateva povesti. N-am sa va dezvalui despre ce persoane este vorba, pe una sigur o veti vedea pe site-ul dedicat, iar cealalta, dintr-o modestie exacerbata a refuzat sa intre in campanie, sa primeasca multumiri si aprecieri publice. Toata consideratia mea in continuare.

Va invit si pe voi sa propuneti femeile valoroase de langa voi si sa le aratati astfel toata aprecierea pe care o aveti pentru ele. Aici gasiti criteriile de nominalizare, iar pe scurt trebuie sa stiti ca este important sa fie una dintre doamnele care au contribuit pentru comunitate, sunt antreprenoare de succes, femei minunate cu rezultate exceptionale in orice domeniu: arta, cultura, sport, ecologie, sanatate, etc. Deja s-au strans vreo 45 de propuneri, idei, povesti insa sunt sigura ca fiecare aveti o femeie merituoasa langa voi.

Felicit initiativa si intreaga campanie si le doresc sa gaseasca tot felul de motive si pretexte pentru a sarbatori frumusetea si performanta din jurul nostru.

    Leave Your Comment Here