PR Beta

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Joi a avut loc  prima conferinta regionala de comunicare 2.0 PR Beta. Evenimentul a reunit jurnalisti, bloggeri si oameni de comunicare, atat din companii cat si din agentii  din toata tara. Tare drag mi-a fost sa vad cum se aduna bucuresteni, oradeni, clujeni, craioveni si multi alti “regionali” sa puna tara la cale, sa studieze ce au facut altii bine sau rau, sa-si ia notite si sa inteleaga cum evolueaza comunicarea si cum este necesar sa ne adaptam.

Speakerii au fost la inaltime si au raspuns fara tagada oricaror intrebari ale publicului, fie ele incomode, mai putin relevante sau dificile si ne-au mai deschis inca o data, cu inca putin, orizonturile. Veniti din toate ariile implicate in comunicare, reprezentand atat branduri, companii mai mari sau mai mici cat si bloguri, presa scrisa ori agentii de PR, vorbitorii au prezentat o paleta complexa de  what to do and what don’t, din experienta lor de lucru, cu argumente solide, totul foarte bine aplicat pe cazuri romanesti, viabile pietii in care activam.

La fel ca intotdeauna, Bogdana, ce se afla in topul preferintelor mele ca speaker,  a avut o prezentare bine organizata, extrem de utila pentru cei ce invata sa comunice in era 2.0 pe care a sustinut-o impecabil.

BTO, de asemenea, in stilul cu care ne-a obisnuit, a venit cu un speach structurat ca la carte, cu multe infiltratii teoretice de real folos atat incepatorilor cat si managerilor de comunicare.

Andrei Crivat, cu modestia  specifica, a prezentat toate detaliile pe care trebuie sa le avem in vedere pentru a lua deciziile corecte in asocierea brandului personal (ca blogger) cu anumite branduri.

M-am bucurat sa cunosc PR-ul Trilulilu, sa aud speach-ul transformat in poveste a Cristinei Bazavan si sa vad exemple de afaceri locale reprezentate foarte bine in online.

Cat despre Victor Kapra, domnul Kapra, numai de bine. Eu si intregul grup de la PR Beta ii multumim ca ne-a fost alaturi.

Intrucat organizatorii conferintei va pregatesc tot felul de surprize pe site, acolo veti putea gasi mult mai multe detalii despre fiecare prezentare, va las sa descoperiti restul informatiilor acolo.

Felicitari organizatorilor, le multumesc  mult pentru invitatie si le doresc succes pentru editiile viitoare.

Multumesc lui Andrei Crivat si mununatului sau HTC pentru fotografii.

Leave Your Comment Here