Redescopar Romania

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

E oficial. Plec sa redescopar Romania.

Sunt fericita sa va anunt asta dintr-o mie de motive. In primul rand pentru ca-mi doresc din Antichitate sa vizitez Maramuresul si Bucovina. Apoi pentru ca experimentez minunata poveste fix de Paste – nici ca se putea mai bine.

Mi-e drag ca voi avea alaturi prieteni, oameni faini, oameni interesanti si mi-e tare simpatic proiectul pentru ca are o scanteie din mine. Asa cum am mai spus prin articole, imi place sa descopar, sa inteleg, sa cunosc oameni si mai ales diferentele intre ei. Cum as putea face mai bine asta, decat plecand cu inca 19 oameni sa descopar tara? Pentru ca dincolo de locuri, de aventura, de obiceiuri, porturi si accente,  oamenii sunt cei mai importanti.

Asadar, va invit ca in perioada 20-26 aprilie sa ne urmariti povestea, sa vedeti ce frumuseti si ce neobisnuite locuri si traditii are Romania si de asemenea, va rog sa-mi spuneti ce  anume va doriti sa va impartasesc in mod predominant din experienta mea: fotografii, aventuri, nazbatii, interviuri cu oamenii locului.

Plecarea face parte din proiectul Redescopera Romania, initiat anul trecut de Bobby Voicu si Petrom, iar aici puteti vedea intreaga echipa, colegii mei de “excursie”.

Redescopera Romania este un proiect Petrom, susţinut de BCR, Dacia, Romtelecom, Paralela 45 si Muzeul National al Taranului Roman.

  • Ionut

    chiar daca sunt putin invidios pe tine pentru ca o sa vezi minunatiile tarii, nu pot decat sa-ti urez succes si abia astept sa-ti citesc jurnalul de calatorii 🙂

  • Victor

    De fapt sunteti 24 cu totii :)Have fun!

  • Andreea

    oups, greseala la numaratoare. cu scuzele de rigoare, rectific:D. mersi!

Leave Your Comment Here