Vreau la PRBeta

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Andrei ofera o invitatie daca il conving ca  prezenta mea la PRBeta e esentiala. Buun, deci acest articol va fi unul de promovare a brandului Andreea Burlacu. Sau nu, poate ca e de ajuns doar sa ma prezint :P. Intr-o ordine aleatorie, va prezint principalele argumente pentru care trebuie sa fiu acolo:

1.Prima conferinta legata de mediul online la care am paticipat a fost Blogtrip. Tot in Timisoara. Pe atunci eram cea mai mica, cu blogul cel mai tanar. Acum vreau sa va arat ca am crescut. Si eu si blogul.

2.Sunt Communication Goddess la BecMedia. Adica 8/h pe zi, 5 zile pe saptamana (sa zicem :D) lucrez cu oameni din online, stau in mediul online, comunic si invat sa comunic cu si pentru branduri.

3.Lucrez la o frumoasa lucrare de dizertatie, cu un titlu lung si inteligent formulat 😀 ” Implicatiile noilor tehnologii asupra continutului si mjesajelor dezvoltate si transmise prin intermediul practicilor de relatii publice“, iar pentru ea, pe langa multe carti de citit, am si o multime de studii de caz de analizat si totodata, de intervievat si ascultat specialisti in acest domeniu.

Pe langa toate motivele mai mult sau mai putin pertinente de mai sus, mi-e dor de Timisoara si de oamenii ei. Si nu in ultimul rand, daca sunt aleasa, pot ajuta la promovarea evenimentului :D.  Ei, ce zici Andrei, merit? 🙂

Leave Your Comment Here