Cadouri de suflet

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Andra m-a cadorisit cu o noua leapsa, una legata de cadouri pe care imi doresc/imi place sa le primesc. E drept ca mi-a luat ceva timp sa ma gandesc, insa am gasit cateva sugestii.

Trebuie sa marturisesc inca din start ca putine lucruri ma impresioneaza si ma multumesc, insa stiu sa zambesc tare frumos pentru gestul omului de a-mi arata ca insemn ceva in viata lui. Asadar, sa purcedem:

Visez de pe la 14 ani la o biblioteca intreaga numai cu princepsuri. Asadar, un princeps ma aduce in extaz in orice situatie.

Imi place teribil tot ce tine de papetarie: instrumente de scris (inca mai posed un stilou si chiar il utilizez), agende (am primit de Craciun un Moleskine si nu ma mai despart de el de atunci) si tot felul de asemenea nebunii.

Iubesc pe ascuns toate ceasurile vechi de purtat la gat (da, v-ati prins, imi plac lucrurile vechi, in mod special pentru ca au multe povesti ascunse) si bijuteriile facute de prietenele, Ana si Irina Wagner.

Si pentru ca uneori ma joc precum Lolita ce se lasa vanata doar cand e prea obosita sa iesa la vanatoare (cc: Vulupe), cele mai dragi cadouri imi sunt escapadele in stilul “cap ou pas cap”. Trairile sunt cele mai frumoase cadouri pe care mi le poate da cineva. Senzatiile, tremurul, mireasma patimei devin cele mai faine amintiri.

Indraznesc sa pasez leapsa Cristinei (care mi-a facut un cadou fain, fain de ziua mea),  lui Andrei, zis Crivat, (nu de alta, dar pana la ziua lui poate imi ajuta insiratia) si Dumitritei. Spor, dragilor!

  • Marian Vulpe

    Multam, multam, domnisoara jucausa 😉 Stiu ca jocul nu-ti este strain si ma bucur ca ai apreciat descrierea 🙂

Leave Your Comment Here