Sinectico – Intrunirea Oamenilor de Carte

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Dragilor, ma bucur ca in sfarsit pot sa va anunt ceva ce stiam de multa vreme, insa nu aveam voie sa divulg. Va anunt cu mandrie ca intr-o miercuri, pe 27 aprilie, va avea loc Sinectico- primul eveniment de carte iesit din canoanele romanesti. Este un eveniment special, departea de a fi un targ de carte, este o reuninune a tuturor partilor interesate de evolutia cartilor si de crearea unei legături puternice şi transparente între editori, distribuitori şi publicul cititor.

De ce cu mandrie? Pentru ca-mi plac astfel de evenimente si pentru ca sunt partener media. 😀 Ma bucur teribil ca am posibilitatea de a sustine asa ceva si va invit cu drag sa participati la dezbateri, la lecturile publice, sa vedem cate sanse mai au cei mai old school, ca mine, sa tina in maini carti tiparite sau ne vor cotropi e-book-urile si sa putem adresa intrebari celor ce au o influenta reala in viata cartii romanesti.

Participarea e deschisa tuturor, trebuie doar sa dati un mail catre office@talkpartners.ro pentru a va inscrie.

Daca va intrebati de unde acest nume al evenimentului, ei bine si eu am facut-o si am aflat ca sinectica este “o  metoda de stimulare a diferitelor etape ale creatiei intelectuale, a fanteziei, intuitiei, in vederea rezolvarii unei probleme”. Astfel, imi doresc sincer sa putem realiza prin aceasta reuninune ceea ce numele isi propune si imi doresc sa ne vedem in Sala Media a Ministerului Culturii si Patrimoniului National pe 27 pentru a contribui, nu doar a arata cu degetul.

Site-ul oficial al Sinectico este www.worldbookday.ro, loc unde puteti gasi programul, organizatorii si orice alte detalii va pot interesa.

Asadar, ce ziceti? Mergem la Sinectico?

Sponsori: Bucovina, The Trafalgar, Granini

Parteneri: Go Travel, Editura Litera

Parteneri media: Reporter Virtual, Revista Cariere, www.cariereonline.ro, chinezu.eu, reportervirtual.ro, dreamteamro.net, politicalocala.ro, Bucharest What, Where, When; sportlocal.ro, cerecomand.ro, adreeaburlacu.ro, reteaualiterara.ro, Romania din Diaspora, Bucharest Night Life.

Leave Your Comment Here