Am scris o carte.

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Vineri m-am jucat putin cu o aplicatie si fara sa vreau am facut un experiment social extrem de interesant (cel putin pentru mine). Avand in vedere ca a fost 1 Aprilie, m-am gandit sa-mi pacalesc prietenii si sa le-am marturisit ca am scris o carte numita “Studii in teren despre sexul ucrainean“ . Din pacate, aplicatia a complotat cu Facebook-ul si in 2 ore a disparut in neant (nu ar fi prima postare pe care decide Facebook sa mi-o stearga, dar pentru asta ma voi rafui cu el intr-un alt articol) insa inca am in mailuri comentariile prietenilor.

Am fost socata si bineinteles, placut surprinsa de cat de multa lume s-a bucurat pentru mine si a reactionat in timp record. Nu va pot spune cate ferestre de mess aveam deschise, cum curgeau comentariile, like-urile si mesajele, ba de dojana (pai bine, asa prieteni suntem, nu zici si tu nimic?), ba de felicitari, ba chiar mi se pregatea lansarea undeva in Fratelli 😀 cu 4000 de oameni.

De unde mi-am dat seama de sinceritatea din reactii? E simplu: au fost rapide, au fost calde si fara urma de scepticism: tare putini s-au prins ca era o carte editata in 2008 sau ca, titlul suna putin cunoscut. Pe aceasta cale le multumesc teribil si le promit, ca la adevarata lansare (candva in viata asta) le voi arata recunostinta mea!

Multumesc Elefant.ro pentru ajutorul dat cu aplicatia, cu toata partea tehnica si descrierea de pe site (incepusem sa ma simt o autoare veridica) si ii felicit pentru indrazneala si creativitatea de care a dat dovada invitandu-ma sa particip la aceasta joaca.

    Leave Your Comment Here