Paramongols sau ce mai fac prietenii mei trasniti

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Daca nu stiti ce inseamna Paramongols nu e o tragedie, aflati acum. Ce este insa cel mai important e sustinerea pe care le-o putem arata celor 5 tineri putin nebuni, insa cu o doza suficienta de generozitate si pofta de necunoscut pentru a stabate jumatate de glob.

Pe scurt, iata povestea lor: se facea ca, undeva prin toamna, intre un pahar de whiskey si nebunul de alb cantat la chitara, Paul, cunoscut de prieteni ca Bundy, sa-mi spuna: plec in Mongolia. Eu, mai sceptica decat scepticii, nu ma las dusa de vantul rebeliunii si a unei povesti ce va sa fie de neuitat si continui sa-l iscodesc cu intrebari. E clar, totul suna nebunesc. Ati fi prima echipa romanesca ce vrea sa plece cu o ambulanta veche, sa cutreiere jumatate de Terra, fara masini de back-up, fara vreun fel de asistenta tehnica sau medicala, totul in scop caritabil, sa donati acea ambulanta mongolezilor mai putin fericiti ca noi. Ceea ce e im-po-si-bil!

Timpul a trecut si mai sus numitul Bundy ma anunta undeva pe la Gaudeamus : Gata, e oficiala treaba! Apoi imi si trimite un mesaj frumos, PR-istic in care imi prezinta site-ul, pagina de Facebook si tot ce au resusit sa faca.

Oamenii chiar se straduiesc sa faca tot ce le sta in putinta pentru a pleca in vara catre Mongolia. Si-mi sunt dragi si simpatici pentru nebunia lor, motiv pentru care va invit sa-i cunoasteti, sa le aflati povestea si sa-i sustineti fie si doar cu un Like!

Succes si abia astept povestile voastre din Mongolia!

A mai scris despre medicii sub acoperire Andrei.

Leave Your Comment Here