Alice în ţara minunilor – varianta de week-end

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

În weekend-ul ce tocmai a trecut, am fost o mică Alice:  am avut parte de iepurele atemporal, până şi de pălărierul nebun şi din fericire, n-am întâlnit-o pe  Regina de Roşu!

Vineri am sărbătorit alături de Corina 1 frumos an de existenţă a proiectului ei de suflet: blogdeturism.ro. Printre porţelanuri tare fain pictate, turtă dulce şi niste licori îmbietoare, aşteptam ca din moment în moment să mă transform într-un mini-me, o Alice varianta pe negru, o Andree mică ce cotrobaie prin camere ascunse, doar pentru că a mâncat prajitura magică şi poate intra pe gaura cheii.

Nu s-a întâmplat asta, însă am fost atât de aproape :D.

Sâmbătă am continuat, involuntar, starea de beatitudine alături de minunaţii Electric Fence.

La invitaţia Annei am mers la un blind date cu o trupă, după spusele prietenilor, faină. Ca un berbec încăpăţânat şi greu de convins  ce sunt, mi-am rezervat dreptul de a decide eu asta, ascultându-i live.

Ei bine,  acolo am picat într-un soi de transa. Jobenul solistei, pălăria lui Anne Marie, melodii rock cu iz de cabaret, combinat cu ceva din Jeux d’enfants, chitara lui Vlad care-mi fura privirea, Elena-mi  zâmbea pe furiş… wooow.

Iată aici trei dintre melodiile care mi-au răsfăţat timpanul: (apropo, sună muuult mai bine live)

I am the Biggest Star

Drive Daddy

Hi Bitch, bye Bitch!

Le muţumesc prietenilor ce nu creeaza evenimente, ci cadre de trăit poveşti!

La mulţi ani blogdeturism.ro şi viaţă lungă Electric Fence!

Leave Your Comment Here