Interviu cu ea

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Great are they who see that spiritual is stronger than any material force that thoughts rule the world -Ralph Waldo  Emerson.

O interpretare iraţională şi rapidă a realului de lângă mine, numită generic intuiţie, îmi dă uneori bătăi de cap. Există aşa ceva sau trebuie să mă bazez doar pe puterea raţionalului? Aşa că i-am pus 4 întrebări, ce poate îmi vor dezvălui cheia labirintului.

Interviu cu Ea

1)Care e crezul dupa care te ghidezi în viaţă?

Am o teorie…fiecare îşi poartă gândurile şi experienţele întreaga viaţă. Majoritatea crede că aceste gânduri şi trăiri mor odată cu trecerea lor în nefiinţă, însa eu cred că există persoane sensibile la gândurile morţilor şi viilor. Dacă şi voi credeţi asta, înseamnă că undeva există o conştiinţă colectivă, un dulap gigant plin cu gândurile tuturor oamenilor care au trăit, care plutesc haotic şi asteaptă să fie primite de cineva.

Provocarea, pentru oamenii ca mine, este de a face o sortare. Cum afli pe care dintre milioanele de voci s-o asculţi? În mod normal, nu e o problemã. Aud o singurã voce, am o singurã viziune şi orice aş auzi sau aş vedea, de obicei mi se aratã cu un motiv important. O infracţiune, o persoanã dispãrutã, o problemã sentimentalã… Mai putin când mã îmbolnãvesc şi iau medicamente. Atunci nu se ştie în capul cui voi intra. Sau din al cui voi ieşi.

2)Te-ai obişnuit cu gândul că ai aptitudini diferite faţă de majoritatea oamenilor din jurul tău? Cum te poziţionezi vis-à-vis de scepticismul oamenilor?

–      Mi-am acceptat de multă vreme intuiţia exacerbată şi visele cu înţelesuri. Dacă aş fi pusă să aleg, nu cred ca mi-aş renega “darul”. Într-adevăr oamenii resping tot ce le este dificil să înţeleagă, tot ce nu urmăreşte firul logicii lor proprii. Aşadar, încerc să explic lucrurile despre care aflu în functie de fiecare context. Dar nu mă ascund, nu mi-e ruşine de cine sunt şi ce fac.

3)Totuşi, nu îţi este afectată viaţa de familie? Cum reuşeşti să îţi împaci familia şi în acelaşi timp s-o protejezi?

–  Am noroc de o familie minunată. Cred că cel mai important este că nici unul dintre noi nu a încercat să nege sau să judece ceea ce eu simt şi fac. Mă susţin şi eu încerc să-i ţin departe de tot ce ar putea să le facă rău. Iar capacitaţile mele se pare că se moştenesc. Dupa cum ştiţi, una dintre fete are deja vise premonitorii.

4)Şi acum ceva legat strict de tine, doar de tine ca persoană. Cum reuşeşti să te eliberezi de tot răul şi urâtul pe care uneori eşti forţată să-l vezi şi să-l întelegi?

-Reuşesc să-mi reînnoiesc starea de spirit cu ajutorul copiilor mei, indiferent cît de tenebroase ar fi viziunile mele. Ei îmi readuc lumina pe chip orice ar fi, pentru ca cei mici au puterea de a oferi mai multă energie decât poate fura orice lucru oribil pe care îl vedem.

PS: Pe Ea o găseşti pe Diva Universal. Trebuie doar să vezi cine e! Iar dacă descoperi, nu uita să comentezi aici şi să intri astfel în concurs (premiul: un kit surpriza oferit de Diva Universal– fostul Hallmark Channel.). Concursul se încheie vineri, iar câştigatorul va fi desemnat prin tragere la sorţi.

Leave Your Comment Here