Buzunarul cu fericire

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Lecturi Urbane este proiectul meu de suflet!

În fiecare zi apare ceva ce mă face să zâmbesc cu gura până la urechi sau mă lasă fără cuvinte, în fiecare zi, orice energie îndreptată către LU mă înveseleşte.

Şi pentru că lucrurile bune se împărtăşesc cu prietenii, am să vă exemplific ultimile două săptămâni.

Întăi am cunoscut-o pe Cristina, cea care va organiza Lecturi Urbane la Vaslui, o minunăţie de femeie.

Apoi apare Laurenţiu care îmi trimite un mesaj pe Facebook în care îşi cere scuze că nu a ajuns la ediţia din Grădina Japoneză şi îmi arată cum a reinventat el povestea în varianta rurală pentru că avea nevoie de ea.

Puţin mai târziu plec la Cluj unde o cunosc pe Cezara, o copilă dulce şi încrezătoare ce organizeză LU Cluj.

Pe drumul de întoarcere, când îmi scot puţin nasul din carte mea..ce să văd? o carte cu sticker Lecturi Urbane pe diagonală. Nebunie mare, onomatopee, bucurie.  Îl trezesc pe Gogu cu veselia, iar el, din instinct…ce face?…nu, nu  se supără, ci se duce şi lasă un semn de carte persoanei în cauză, care la rândul ei dormea. Mai târziu cand se trezeşte, e abordat de Adi şi aflăm că este fratele lui Toma, organizator LU Piatra Neamţ.

Încerc şi eu să dorm, sunt trezită de un telefon: ” Ce faci? Uite sunt cu cineva lângă mine care spune că din cauza voastră, a Lecturilor s-a apucat de citit la metrou. Hai ca ţi-l dau!

-Hei, bună. Da, voi sunteţi de vină.” şi discuţia a mai continuat..poate e mai bine spus, monologul, eu spuneam doar OMG,OMG, m-ai lăsat fără cuvinte!

După doar o zi primesc un nou mesaj pe Facebook de la o domnişoară care şi-a dat licenţa cu subiectul LU, iar acum vrea să organizeze în Suceava.

Ieri a fost Câmpina, mâine plecăm la Piatra.

Nu ştiu cum pare, însa ritmul ăsta năucitor îmi place şi-mi face bine!

Pentru asta e Lecturi Urbane buzunarul meu cu fericire! 😀

Leave Your Comment Here