Mno fain, tare fain #princlujulmeu

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Pentru că etapele poveştii au fost străbătute de prietenii mei prin blogurile lor, eu am să profit şi am să vă destăinui inside-uri, acele lucruri care îţi rămân pe retina şi-ţi creează amintiri.

După cum bine ştiţi, a fost odată ca niciodată, un eveniment fain, numit #princlujulmeu. Ceva Feţi Frumoşi, împreună cu ceva Ilene Cosânzene şi-au propus să descopere comori nemaipomenite, nemaivăzute de ochişorii lor, ale multiubitului Cluj.

Aşa începe povestea noastră, o poveste care va rămâne în memoria mea afectivă la loc de cinste.

Am zburat ca nişte adevăraţi Aladini către Timişoara şi mai târziu către Cluj, zboruri în care eu am fost stâlpul de rezistentă pentru Adi, mai temător din fire, când vine vorba de înălţime :D. (nici cu Gogu nu mi-e ruşine :D)

Recunosc, a fost prima mea experienţă cu zburătăcitorul (vezi avion) şi a fost fabulos. Îmi place să fiu cu capul în nori şi să plutesc (ah, şi să nu pierd timp pe drumuri :)) )

În Timişoara ne-am răsfăţat la o piscină, unde din motive tehnice doar băieţii s-au îmbăiat (deh, găseşti mai uşor slip la Billa, prietenii ştiu de ce :)), decât un costum pentru fete).

Ajunşi în Cluj, eu am declarat încă de la hotel că mă simt prinţesă. Oricine s-ar fi simţit cu aşa primire (Andrei multumesc!), cu minunăţie de camere, cu cea mai bună mâncare (blogosfera de nişă să nu mă urască, dar Andrei e tare priceput:D) şi cu frumuseţe de prieteni în jur.

Eu am fost (a nu ştiu câta oară) mezina grupului, astfel că a crescut gradul de răsfăţ de pe căpşorul meu. Şi tot ca cea mai mică am plecat prima la culcare (aşa fac copiii respectuoşi :)) )

În ziua cu pricina, cea în care task-ul zilei a fost: plimbare, amalgamul de senzaţii frumoase trăite mi-a creat o stare generală  superbă, destul de dificil de explicat. Am aflat ca piariştii sunt un ordin la fel ca franciscanii, d’asta au biserică, nu pentru că vorbesc frumos (da, nu e vorba de acei PR-işti :D).

Mi-au luat interviu băieţii de la FTR.ro (lucru flatant pentru mine, mai ales că a venit pe fondul unei apariţii la TVR în aceeşi zi şi toate telefoanele de rigoare: “te-am văzut la TV..aaaa!”, curată nebunie ).

Am primit flori de la Cosmin, flori de câmp, galbene, exact pe sufletul meu :D. Eu şi fetele îi mulţumim!

Am primit o îngheţata uber-delicioasă de la Carmen (am zis că m-au alintat toţi, da?). M-am bucurat de ea pe deplin, până pe seara, când am mai luat una :D.

Am reuşit să văd Clujul de sus, dintr-un punct al oraşului tare frumos, unde ne-a dus Cezara, una dintre copilele ce organizeză Lecturi Urbane Cluj. Acolo am reuşit  să-mi iau timp să admir, să respir şi să mă gândesc la persoana cu care aş vrea să împart toată starea aia mirobolantă. (persoana ştie, staţi fară griji 😛 ).

Seara am ajuns în mult aşteptatul Irish Pub, am jucat fusball, am şi câştigat (şoc :)) ).

Apoi am încercat să dansez…îmi era aşa poftă..numai că locul ales (un club de fiţe) nu era dupa chipul şi asemnarea mea, nici ca infăţisare, nici ca muzică…aşa că am început să ne râdem (vorba unui contemporan 😛 )

Ziua cu plecare a fost bineînteles tristă, a şi plouat de supărare, însă drumul a schimbat situaţia. Ameninţati de 10 ore de mers cu trenul, facusem un mic atac de panică, însă n-ai cum să îţi pară rău cu aşa companie frumoasă lângă (Corina, Gogu, Alex, Adi).

Concluziile devin redundante! A fost o excursie pe cinste, m-am simţit minunat, mai vreau :D!

P.S: Deşi n-am pomenit în articol, mi-a fost drag să-i reîntâlnesc pe Raul şi Nebuloasa, pe Maka şi Ruben şi  să o cunosc pe Miruna! Minunată trupă mai facem! 😀

Organizatorii evenimentului : BlogDeTurism şi WestCityHotel
Sponsori: Carpatair, FTR.ro, VinSiEu.ro, Eximtur.

Leave Your Comment Here