Back to basics: redescoperirea îngheţatei

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Aseară am participat la un blind dinner cu îngheţata Magnum, eveniment ce mi-a oferit o serie de senzaţii  fabuloase.

După ce am discutat tot felul de “online stuff” cu fetele: Andra, Raluxa şi Alina (am reeditat #connectfb cu Raluxa ca speaker :D), ni s-a alăturat şi Piticu şi am început aventura  pe întuneric cu îngheţată.

Ordonaţi, câte doi de mânuţă, că aşa ne stă bine :)), am fost ghidaţi printr-un labirint către locul cu pricina. Eu m-am aşezat cuminţică la masă şi, în aşteptarea unei plaje imaculate (aşa se numea povestea pe care am ales-o pentru degustare) am început să mă întreb cum arată masa, ce culoare are şerveţelul (da, Piticu a avut dreptate, era alb), cât de departe sunt ceilalţi de mine,etc.  Deşi mă aşteptam să respir ceva mai greu (sunt puţin claustrofobă) şi aveam ceva emoţii, experienţa înfruptării din cea mai savuroasă  îngheţată pe care am mâncat-o (true story) a compensat totul.

Lipsa de control asupra situaţiei (pentru un mini-control freak like me a fost puţin…dificil :D) şi întunericul total m-au făcut să-mi concentrez atenţia mult mai intens asupra aromelor şi texturii îngheţatei.

Imaginaţia mea a fost liberă să zburde în orice direcţie, să-şi creeze tot felul de imagini idilice şi poveşti. Totodată, fiind o experienţă bazată doar pe senzaţii gustative şi olfactive,  tonalitatea afectivă faţă de minunata delicatesă a crescut .

Dacă vreţi să vă bucuraţi şi voi simţurile voi şi să vă răsfăţaţi cu experiența ”Magnumize your senses”, o puteţi face de joi până duminică, între orele 18 și 22, în perioada 21 iulie – 15 august la Grand Cafe Van Gogh, de pe Str. Smârdan nr. 8, în centrul vechi.

Tot aseară am aflat că Algida pune la cale un concurs pe Facebook. Până pe 8 august poți câştiga o excursie într-unul dintre locurile de poveste din Europa (unul dintre cele mai frumoase castele de pe continent), dar şi  în Dubai! La auzul acestei veşti, am chicotit aproape instant cu Andra, imaginându-ne încă o şansă de ajunge prinţese:D (da, un plan comun mai vechi :)) )

Mulţumesc Algida România și de McCann PR pentru invitaţie,  experienţă şi nu în ultimul rând pentru cadoul de final, pe care îl puteţi vizualiza pe blogul Andrei.

Un filmuleţ cu imagini “la cald” găsiţi la Piticu, iar experienţa trăită de Cristina Bazavan o găsiţi povestită pe blogul ei.

Leave Your Comment Here