Un weekend la munte cu un Chevrolet Captiva

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

În ordinea numerelor de pe tricou, iată nominalizările mele, adică oamenii care merită un weekend cu o maşină tare faină:

1)Iubeşte maşinile şi tot ce ţine de ele! Iar asta nu o presupun pentru că  lucrează cu drag şi spor în cadrul celui mai tare joc cu maşini pe care îl ştie Romania -Revvnation, ci am aflat-o în Blogtrip când a început să-mi explice ce maşină îşi doreşte şi de ce. A pornit o întreaga dezbatere cu Raluxa (altă mare expertă, în a mea umilă părere) despre cutii de viteze, lunete, adaptabilitate şi nu mai ştiu ce nebunii legate de caroserii.  Ei bine, deşi presupun că e redundant să-i precizez numele, de dragul concursului o voi face: Andra Zaharia. Ştie tot ce trebuie despre maşini şi îşi doreşte cu ardoare (iar cand omul îşi doreşte, noi trebuie să contribuim la realizarea visului lui:D ) să aibă parte de un week-end la munte cu un Chevrolet Captiva.

2) Ciops– să nu credeţi că merg pe nepotisme, că lucrăm împreună şi astfel şi-a meritat locul in această listă:D, pentru că tipul astă e chiar pasionat. În afara faptului că are şi el ceva treabă cu rewnation, îi puteţi vedea nebunia pentru maşini şi pe blogul lui.

3)Vlad Bălan– merită toată aprecierea după ce a condus tare fain în Blogtrip. Eu una sunt ceva mai speriată de şoferii a căror metehne nu le cunosc, însă în privinţa lui Vlad m-am simţit în siguranţă din prima clipă, ah şi să nu uit, este un şofer care tine la starea de spirit a pasagerilor şi îi distrează copios oricât de lung ar fi drumul :D.

Acest articol reprezintă biletul de participare la concursul Chevrolet Captiva pentru bloggeri organizat de Mircea pe Automarket.ro

Leave Your Comment Here