Leapşa- Pregătiri pentru vară

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Andra mi-a pasat acum ceva vreme o leapşă. Tema, cum ne pregătim pentru vară, m-a pus puţin în dificultate pentru că în general nu  îmi fac un program, am un stil de viaţă puţin haotic, organizarea există doar în proiectele mele. Dar niciodată nu e prea târziu să îţi revizuieşti viaţa şi să-ţi  propui un to do list şi pentru timpul liber.

Ei bine, de luna asta chiar mă apuc de dansuri :D.  Pentru că dansul eliberează energii pozitive, pentru că ma face să plutesc şi mă deconectează complet de tot cotidianul lipit cu forţa de mine.Voi începe cu cele latino, nu din vreo preferinţă ascunsă pentru genul ăsta muzical ci pentru a-mi reveni mobilitatea şi pentru că sunt extrem de feminine. Încă nu ştiu dacă să continui cu street dance sau dansuri de societate, însă mai am timp să decid.

În rest, mă apuc de alergat prin parc din 2 motive simple: am 3 parcuri superbe la distanţe de maxim 7 minute de mine şi e păcat să nu mă bucur de verdeaţă, în plus, minim 10 minute de alergat seara îmi dau energie pentru cel puţin încă 3 ore de muncă 😀

De asemenea mi-e dor să mai joc un tenis de câmp, să mai ies cu bicicleta însă promit vara asta să nu ratez nimic.

Merci Andra de leapşă, prin intermediul ei am reuşit să-mi integrez în program puţin timp pentru mine, pentru a face lucruri de care îmi era dor.

Să aveţi o vară minunată şi să adunaţi mult soare pe chipuri! 🙂

 • Tweets that mention Leapşa- Pregătiri pentru vară | Andreea Burlacu -- Topsy.com

  […] This post was mentioned on Twitter by andrei and alex_burlacu, Andreea Burlacu. Andreea Burlacu said: [pe blog] Pregatiri pt vara https://andreeaburlacu.ro/2010/05/10/leapsa-pregatiri-pentru-vara.html […]

 • Constanta

  Frumos ceea ce iti propui cu parcul ,incearca si ai sa vezi ca natura te va rasplati.Nu vei mai spune niciodata ca nu nu ai timp, ceea ce nu este adevarat .Omul poate face orice , daca doreste!

 • arhitectul

  M-am surprins și eu pregătindu-mă pentru vară: mi se făcuse dor de acuarele și le-am scos din dulap, le port deja cu mine de două zile în speranța că voi avea răgazul să mă opresc din drumuri pentru câteva schițe, vreau să încep din nou să alerg și eu (am parcul la două minute)… dar cred că am să scriu despre toate astea, sunt multe, în altă parte. În primul rând însă, dincolo de o listă de lucruri pe care vreau să le fac, pregătirea pentru vară e o stare de spirit cu care mă trezesc de-o vreme.

 • Cristian

  > am 3 parcuri superbe la distanţe de maxim 7 minute de mine

  7 minute de mers pe jos? Dacă da, zău dacă știu unde în București se află locul ăsta.

Leave Your Comment Here